Zvijezde serije „Seks i grad“ okupile se nakon 11 godina

0
618

Sarah Jessica Parker na svom je Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira s kolegicama iz serije Seks i grad Cynthijom Nixon i Kristin Davis. Glumice su se okupile uoči snimanja novih epizoda popularne serije.

“Ponovo zajedno. Pročitale smo prve epizode serije i družimo se sa starim prijateljima, ali i novim članovima tima”, napisala je Sarah ispod fotografije koja je pokupila gotovo 1.5 miliona lajkova.

“Volim te zauvijek”, poručila je Kristin u komentarima, a fanovi su oduševljeni ponovnim okupljanjem zvijezda serije Seks i grad.

“Jako sam uzbuđena”, “Srce će mi eksplodirati”, “Nevjerojatno. Ne mogu dočekati”, samo su neki od komentara, no brojni fanovi razočarani su što se u novim epizodama neće pojaviti Kim Cattrall, koja je glumila Samanthu.

“Gdje je Samantha?”, “Je li vas Samantha fotografisala?”, “Ali trebamo vas sve četiri. Ozbiljno, pozovite Samanthu”, “Bez Samanthe nije isto”, poručili su.

U novim epizodama pojavit će se i Chris Noth, koji je utjelovio Facu, David Eigenberg, koji je glumio Stevea Bradyja, te John Corbett odnosno Adian.