Grupa The Cure snimila dva nova albuma koja će možda biti i posljednja

0
1091
UNITED KINGDOM - JANUARY 01: Photo of Phil THORNALLEY and CURE and Lol TOLHURST and Andy ANDERSON and Robert SMITH and Porl THOMPSON; L-R: Phil Thornalley, Porl Thompson, Robert Smith, Andy Anderson, Lol Tolhurst - posed, studio, group shot (Photo by Fin Costello/Redferns)
ArticleTop

Robert Smith frontman grupe The Cure izjavio je kako misli da će sljedeći album benda biti posljednji kojega će snimiti.

Robert Smith je nedavno dao intervju povodom svoje saradnje s grupom Chvrches i njihovim zajedničkim singlom „How Not To Drown“. Tim povodom osvrnuo se i na rad s vlastitom grupom The Cure u intervjuu za The Sunday Times.

“Nove pjesme  The Curea su vrlo emotivne. To je deset godina života destilirano u nekoliko sati intenzivnih pjesama. I ne mogu uopće pomisliti da ćemo nakon ovog albuma ikad više išta drugo snimiti. Definitivno ne mogu ovo ponoviti.”

Robert Smith je pred kraj 2020. godine otkrio da je godinu dana proveo radeći na novom albumu The Cure koji će im biti prvi studijski album od 2008. godine ‘4:13 Dream’ ali i na vlastitom solo albumu. Biti će to njihov 14. studijski album u karijeri.

ArtickeBottom