U prodaji ulaznice za koncert Amire Medunjanin u Skenderiji

0
386
ArticleTop

Započela je prodaja ulaznica za veliki koncert Amire Medunjanin u sarajevskoj Skenderiji, koji je zakazan za 22. juli u dvorani „Mirza Delibašić“.

Ulaznice se mogu kupiti putem online platforme www.kupikartu.ba, ili na njihovim prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine. Koncert pod nazivom „Pjevat ćemo šta nam srce zna“, obuhvatit će kompletan opus pjesama koje je Amira izvodila u posljednjih 19 godina.

„Već vlada veliko interesovanje za koncert Amire Medunjanin u Skenderiji, s obzirom da zbog svoje svjetske turneje nekoliko godina nije nastupala u Sarajevu. Važno je napomenuti da je kompletan kapacitet dvorane prilagođen sjedećim mjestima, te da cijena ulaznica iznosi 30, 40 i 50 KM“, ističu iz Kupikartu.ba.

Koncert organizuje produkcijska kuća Avalon, koja nakon najave vrhunskog hard rock spektakla Whitesnakea u Skenderiji, te koncerta pop zvijezde Stinga u Zetri, želi da građanima ali i posjetiteljima Sarajeva ponudi šarolik i bogat izbor koncertnih programa tokom čitave godine.

„Želimo razmišljati da je ovo samo početak procvata koncertnih dešavanja u Sarajevu, te da će glavni grad Bosne i Hercegovine zauzeti stalno mjesto na listama turneja velikih svjetskih zvijezda“, naglasio je Boban Milošeski, vlasnik produkcijske kuće Avalon.

ArtickeBottom