Stanić Grupa proslavila 40. rođendan

0
209
ArticleTop

Stanić Grupa proslavila 40. rođendan uz koncert miljenice publike: Bila je prava fešta.

Odličnom zabavom, tamo gdje je sve počelo, u Kreševu, Stanić Grupa je proslavila 40. obljetnicu uspješnog poslovanja.

Pod motom “Zajedno sa vama” Stanić Grupa je željela uposlenicima, poslovnim partnerima i svim ljudima dobre volje zahvaliti na dugogodišnjoj podršci i još jednom potvrditi kako su bili i ostali motor razvoja ovog grada i Središnje Bosne.

I zaista je sinoć Kreševo bilo centar dobre zabave. Negdje iza 21 sat taktovi poznatih muzičkih uspješnica mogli su se čuti na glavnom trgu, a izvodio ih je Berin Buturović sa svojim bendom, koji je publiku zagrijao i rasplesao.

Nakon njega je na pozornicu stupila Severina, te izazvala ovacije publike i opravdala naziv jedne od najvećih zvijezda regije. Gosti iz svih krajeva BiH i Hrvatske pjevali su zajedno s njom neponovljive hitove, a najveći delirij izazvale su pjesme koje su i proslavile ovu splitsku pjevačicu.

Savršena organizacija i atmosfera proslave 40. obljetnice Stanić Grupe uveličane su i velikim vatrometom koji nije bio kraj zabave, jer se sve nastavilo do dugo u noć. Nazdravljalo se novim obljetnicama i uspjesima, jer kada slavi Stanić Grupa onda slavi i cijelo Kreševo.

ArtickeBottom