Selena pozirala u izazovnom izdanju

0
80

Selena Gomez objavila je na svom Instagram profilu dvije fotografije na kojima pozira u zavodljivom izdanju, no njena objava je izazvala niz negativnih komentara.
Naime, pjevačica je pozirala u bordo topu i s vrlo malo šminke, no fanovi su joj u komentarima poručili da je pretjerala sa filterima i photoshopom.

“Ovo je najjači level photoshopa”, “Ti koja promoviraš prirodnu ljepotu ne bi trebala toliko uređivati fotografije”, “Ja te nisam prepoznala”, “Ovo nije Selena”, samo su neki od komentara.

Bilo je i onih koji su je optužili da je u cijeloj drami s Hailey Biber izigravala žrtvu.

“Možeš li prestati dramiti? Prestani se osjećati povrijeđeno, ti si zaista kraljica drame, izigravaš žrtvu, a apsolutno si problematična, zato te ljudi napuštaju, zlobna djevojko”, “Ti si zapravo ta zla djevojka”, “Kraljica manipulacije”, pisali su drugi.

Ipak, njena objava pokupila je više od osam miliona lajkova, a Selena je i najpraćenija ženska osoba na Instagramu. Mnogi su je zapratili upravo zbog drame s Hailey Biber, suprugom Justina Bibera s kojim je Selena ranije godinama hodala.
Podsjetimo, drama između Selene i Hailey krenula je sredinom januara kada su paparazzi uhvatili Selenu na plaži i objavili fotke njene “nesavršene” figure.

Hailey, Kendall i Justine Skye tada su objavile zajednički TikTok video u kojem su pjevale tekst koji je glasio: “Ne kažem da je to zaslužila, ali Božji tajming je uvijek ispravan.”

Brojni fanovi bili su uvjereni da se video odnosio na Selenu te su prozvali Hailey “ljubomornom zlicom”, na što je ona video obrisala i rekla da joj nije bila namjera vrijeđati Selenu te da je iskoristila taj tekst jer se nalazio u trendingu.