Podijeli ljubav: Učini dobro djelo kupovinom cekera

0
192
ArticleTop

Projekat Podijeli ljubav ima dva cilja: ponuditi održivo rješenje za životnu sredinu kroz promociju višekratnih cekera kako bi se smanjila potrošnja plastičnih kesa, te humanitarnu komponentu kojom će se pomoći rad Udruženja Budućnost

Ceker je must have modni dodatak, nosimo ga u kupovinu, u grad, na plažu, a isti trend nastavit će se i ove godine u jednoj posebnoj izvedbi. U svim trgovinama domaćeg lanca Amko komerc ove platnene torbe, cekeri dio su posebnog projekta #podijeliljubav.

Kupovinom ovog jedinstvenog cekera u vašem najbližem marketu Amko svoj novac donirate za podršku rada Udruženja za podršku djeci i roditeljima „Budućnost“. Djeca iz Udruženja Budućnost svojom umjetnošću prenijeli su nam poruku o ljubavi i šta ona za njih predstavlja. U izradu ovih cekera utkano je mnogo emocija, pažnje i želje da svijetu pokažemo kako ovi mališani vide ljubav.

“Projekat Podijeli ljubav ima dva cilja: ponuditi održivo rješenje za životnu sredinu kroz promociju višekratnih cekera kako bi se smanjila potrošnja plastičnih kesa, te humanitarnu komponentu kojom će se pomoći rad Udruženja Budućnost. Ceker je izrađen od 100% prirodnog materijala, rado će biti vaš pratilac u svim vašim kupovinama, šetnjama i svakodnevnim aktivnostima. Poruka našeg cekera je #podijeliljubav, te vas pozivamo da , u svim našim marketima od sutra, tj. 11.08.2023. godine potražite ovaj unikatni ceker po cijeni od 3,95 KM i podijelite i vi vašu ljubav. Sa ponosom nosite vaš ceker u svaku narednu kupovinu znajući da ste istovremeno pomogli ovim dragim mališanima”, kazala je Minela Durmo direktor marketinga Amko komerca.

ArtickeBottom