Shakira u pripijenoj kombinaciji zaplesala uz svoju novu pjesmu: U 46-toj izgleda kao da joj je 20

0
174
ArticleTop

Kolumbijska pjevačica Shakira podijelila je snimak plesne koreografije uz svoju novu pjesmu “Copa vacia”, a pripijeni top uz zavodljive pokrete donijeli su joj samo komplimente.

Shakira je novi singl predstavila krajem juna, a dok se u njemu pojavljuje kao sirena, baš kao i prethodne pjesme koje je objavila nakon raskida s Gerardom Piqueom i ova je imala skrivene poruke.

Kolumbijka je prethodno uz filter sirene na društvenim mrežama pozivala svoje fanove da pokažu plesne sposobnosti uz hit “Copa vacia”, a sad je to učinila sama.

Snimajući se ispred kreveta zaplesala je u crnom crop topu i pripijenim helankama, a mnogima je pored samog plesa njen izgled privukao pažnju.

Ova 46-godišnjakinja izgleda zadivljujuće i u petoj deceniji života, a u komentarima su upravo to naglasili njeni fanovi.

Španjolska: novi postupak protiv Shakire zbog navodne porezne prijevare

“Jasan primjer da je bolje imati 40 godina i izgledati kao da imaš 20, nego imati 20 i izgledati kao da ti je 40”, našalio se jedan pratitelj.

“Morala se razvesti da bi bila slobodna”, “Kakvo tijelo”, “Svaki put sve ljepša”, nizali su se komplimenti.

Jedan od komentatora našalio se osvrnuvši se na njen hit “Hips don’t lie” te poručio “njeni kukovi ne lažu”.

Shakira se nakon prekida dugogodišnje veze s bivšim nogometašem Gerardom Piqueom posvetila karijeri, ali se i na posebno zadovoljstvo svojih pratitelja aktivirala na društvenim mrežama.

Otkako je slobodna mediji je povezuju s vozačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom, ali i s NBA zvijezdom Jimmyjem Butlerom.

Shakira – Wikipedija
ArtickeBottom