Olivia Rodrigo najavila novi album “GUTS”

0
441
ArticleTop

Olivia Rodrigo najavila je svoj drugi album “GUTS”, nastavak debitantskog “SOUR”, a izlazi 8. rujna. Album će predstaviti glavnim singlom “Vampire”, koji izlazi 30. lipnja.

O novom albumu je rekla: “Za mene, ovaj album govori o bolovima u rastu i pokušaju da shvatim tko sam u ovom trenutku svog života. Osjećam se kao da sam narasla 10 godina između 18. i 20. godine — bilo je to tako intenzivno razdoblje nespretnosti i promjena. Mislim da je to sve samo prirodan dio rasta i nadam se da album to odražava.”

This Olivia Rodrigo TikTok Doppelgänger Has the Internet Freaking Out — See  Video | Allure

Dalje je u rukom pisanoj bilješci objavljenoj na društvenim mrežama, dodala: “Napravila sam većinu ovog albuma tijekom svoje 19. godine na ovoj Zemlji. Dvije godine koje su za mene bile ispunjene zbrkom, pogreškama, nespretnošću i dobrom starom tinejdžerskom tjeskobom.”

Za “GUTS” se Rodrigo ponovno udružila s producentom Danielom Nigrom, koji je s njom radio na prvom albumu.

Glumica se počela baviti glazbom kaf je doprinijela Disney+ seriji “High School Musical: The Musical: The Series”. Nakon što je sklopila vlastiti ugovor, početkom 2021. izbacila je baladu “Drivers Licence>”. Pjesma je postala jedna od najvećih pjesama te godine, na vrhu svjetskih ljestvica. Nekoliko mjeseci kasnije objavila je “Sour”, koji je sadržavao hitove “Deja Vu” i “Good 4 U”.

Godine 2022. Rodrigo je počistio na dodjeli nagrada Grammy, odnijevši kući nagradu za najboljeg novog izvođača i par trofeja u kategorijama pop vokala. Ubrzo nakon toga krenula je na svoju prvu vodeću turneju.

“Sour” joj je donio tri Grammyja, postao četverostruko platinast te je bio najdugovječniji debitantski album 21. stoljeća na Billboard 200 ljestvici.

Olivia Rodrigo Shares Lyric From Upcoming 'Vampire' Single – Billboard

Jedan od njenih hitova

ArtickeBottom