Mostar Summer Fest počinje večeras

0
139
ArticleTop

Jedanaesto izdanje Mostar Summer Festa počinje večeras, a trajati do 1. jula na dobro poznatoj lokaciji SC Kantarevac.


Mnogobrojni ljubitelji muzike iz regiona pristižu u Mostar, jer večeras počinje Mostar Summer Fest. Organizatori kažu da je sve spremno za početak dosad najiščekivanijeg izdanja festivala, a očekuje se i do 20 posto veći broj posjetitelja u odnosu na prošlogodišnji MSF.

Tačno u 19 sati ć otvorit će se festivalske kapije i do finalne subotnje večeri na stageu će se izmijeniti: Goran Bare i Majke, Bajaga i Instruktori, Buč Kesidi, Let 3, Zoster, Vojko V i mnogi drugi.

Mostar Summer Fest i ove godine nudi uživanje u dodatnim sadržajima festivala: Rakija Corner, Žujin pub s 20 različitih vrsta piva, Red Bull Cocktail Corner, ledeno hladna Jägermeister zona, BBQ i Food Corner, Sky Corner uz 360 Camera Booth, Jack Daniels Bar u kojem te očekuje i zanimljivo VR putovanje, i još mnogo interaktivnog sadržaja, igara i produžene zabave.

Festivalske ulaznice od danas više nisu u prodaji, dok jednodnevne ulaznice po cijeni od 30 KM možete kupiti na info pultu Mepas Malla, putem sustava kupikartu.ba i na samom ulazu u festivalsku zonu.

Mostar je jutros odjenuo festivalsko odijelo. Preostaje vam samo da i vi obučete svoj najotkačeniji outfit, da dođete u Mostar i uživate u festivalskoj magiji koja traje do subote.

ArtickeBottom