Lejla Filipović pozirala u kupaćem kostimu i opravdala titulu jedne od najljepših hrvatskih misica

0
127
ArticleTop

Bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović i njen suprug, poznati glumac i voditelj Tarik Filipović, još uvijek se ne žele oprostiti od ljeta pa ovih dana uživaju u Istri.

Lejla je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira u jednodijelnom kupaćem kostimu i kratkim hlačicama.

“Uživaj u trenutku”, kratko je napisala uz objavu, a mnogi pratitelji pohvalili su njen besprijekoran izgled i u 46. godini života.

Inače, Lejla je titulu Miss Hrvatske ponijela 1998. godine. Tada se dogodio skandal koji se pamti i 25 godina kasnije. Lejlu su proglasili misicom, a dan kasnije oduzeta joj je titula.

Sada vidim da to nije tako i ako ova Direkcija i dalje ostane na izboru za Miss Hrvatske, svim djevojkama bih poručila da ubuduće ne navode svoje mjere, nego nacionalnost i vjersko opredjeljenje. Ako mi se pokuša oduzeti titula, pronaći ću odvjetnika i tužiti Direkciju predsjedniku Republike i saborskom Odboru za ljudska prava”, rekla je tada Lejla.

Priča je završila tako što Lejli na kraju nisu oduzeli ni krunu ni titulu te je predstavljala Hrvatsku na izboru 1998. godine.

ArtickeBottom