Haris Džinović sprema spektakl na Ilidži

0
401
ArticleTop

Legendarni Haris Džinović nastupit će u subotu, 2. jula sa početkom u 21 sat na Ljetnoj pozornici Ilidža, što garantuje trosatni muzički spektakl ovoga pjevača u kojem će Sarajlije moći uživati nakon nekog vremena.

Posljednji Džinovićev nastup u Sarajevu održan je 2019. godine u KSC Skenderija, još prije početka pandemije koja je u nepovrat odnijela posljednje dvije godine života.

Predstojeći koncert na Ljetnoj pozornici Ilidža, koja je kapaciteta oko 2000 posjetitelja, bit će manji, intimniji, za probraniju publiku i sigurno je kako će ponuditi neponovljiv ugođaj za pamćenje.

Ilidžom će se te večeri “prolamati” glas čovjeka koji ne samo da posjeduje jedan od najboljih i najprepoznatljivijih vokala na ovim prostorima, nego je u svaku svoju pjesmu ugradio djelić sebe, svog bogatog životnog iskustva.

Za koncert Harisa Džinovića postoje dvije vrste ulaznica. Oni koji ga žele provesti stojeći, cijena je 30 KM, dok je cijena VIP ulaznica 100 KM.

Ulaznice se mogu kupiti u sistemu www.kupikartu.ba, na štandu na Ferhadiji i Yu Cafeu na Ilidži, a bit će dostupne i na blagajni Ljetne pozornice Ilidža na sam dan koncerta, od 15:00 sati.

Organizator koncerta je firma Linden iz Sarajeva, a pokrovitelji Turistička zajednica Kantona Sarajevo – Visit Sarajevo i predsjednik TZKS, Kenan Magoda.

ArtickeBottom