Vlatko Stefanovski i Massimo Savić krajem jula u Beogradu

0
516
ArticleTop

Nakon duže pauze usljed pandemije, koncerti regionalnih muzičara ponovo će se odvijati u Beogradu, kao što su nastupi Vlatka Stefanovskog i Masima Savića 30. i 31. jula na sceni parka Tašmajdan, najavili su organizatori.

Direkcija Tašmajdana, poštujući epidemiološke mjere, tokom jula će početi da otvara svoje kapije za posetioce željne dobrog zvuka, a uz navedene koncerte, treći dan zaredom 1. augusta planirana je i hit monodrama “Kakva ti je žena, takav ti je život” poznatog glumca i voditelja Dragana Marinkovića Mace.

Sjevernomakedonski gitarista, pjevač i kompozitor Vlatko Stefanovski i V3 Trio održaće koncert 30. jula za ograničen broj ljudi, uz poštovanje svih mjera protiv pandemije i preporuka koje donosi Vlada Srbije.

Osnivač čuvene rok grupe “Leb i sol” poslije razlaza sa članovima benda nakon 13 studijskih albuma, uveliko je ostvario veoma uspješnu solo karijeru.

U svom bogatom opusu imao je saradnju sa mnogim renomiranim svjetskim i domaćim muzičarima.

Hrvatski pop pjevač Masimo Savić za vrijeme Covida-19 je održao jedan koncert u Beogradu na sceni Summer Stage kluba BitefArtCafe na Kalemegdanu, tokom septembra 2020.

Sada se vraća poslije pionirskog projekta – online koncerta iz čuvene dvorane Lisinski, da sa publikom iz Srbije podijeli emocije svojih antologijskih pjesama uz neke nove numere.

Muzičar gotovo svake godine tradicionalno ima koncerte u Sava centru i u spomenutom klubu BitefArtCafe na zimskoj i ljetnoj sceni, a osim ta tri nastupa, gostuje i na Beer festu, kao i na mnogim scenama u gradovima Srbije.

Pjevač će nakon Tašmajdana imati koncert i na Paliću 2. augusta.

Komedija “Kakva ti je žena, takav ti je život” takođe će imati veče na Paliću – 5. jula, a onda 1. avgusta na Tašmajdanu.

ArtickeBottom