Ulaznice za koncert Gipsy Kingsa u Sarajevu od danas u prodaji

0
264
ArticleTop

Ulaznice za koncert sastava Gipsy Kings u Sarajevu su u prodaji od danas, a mogu se kupiti putem web platforme www.kupikartu.ba, kao i na njihovim brojnim prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine. Ulaznice su dostupne za nekoliko zona po cijenama od 44 do 89 KM, najavili su organizatori.

– Želimo na vrijeme pozvati zainteresovane da nam se pridruže na najvećem festivalu latino muzike i plesa naredne godine u Sarajevu. Nadamo se da će Zetra biti prepuna dobre energije, plesnih pokreta i vrhunske atmosfere kakvu samo Gipsy Kingsi znaju napraviti. Pored sjedećih mjesta odredili smo i prostor za one koji žele pokazati svoje plesačke sposobnosti tokom koncerta – istakao je vlasnik produkcijske kuće Avalon Boban Milošeski.

Muzički svjetski sastav Gipsy Kings, Grammy dobitnici, dolaze 18. marta u Sarajevo gdje će održati koncert u Olimpijskoj dvorani Zetra.

Legendarni sastav iz Francuske će predvodit maestralni Nicolas Reyes, glavni vokal benda koji je snimio sve najveće hitove ovog muzičkog benda, saopćeno je.

ArtickeBottom