U Sarajevu otvorena “Mommy and me”: Trgovina gdje će svako dijete pronaći omiljenu drvenu igračku

0
36

Sarajevo je danas dobilo novi omiljeni kutak za mališane, a riječ je o trgovini drvenih igračaka “Mommy and me”. Njihova radnja smještena je u ulici Koševo na broju 20, a djeci i njihovim roditeljima pružiti će priliku za istraživanje svijeta kreativnosti i igre.

Drvene igračke posebne su po dosta toga, a posljednjih godina njihova je popularnost ponovo porasla, ponajviše jer su sinonim za trajnost i ekološku prihvatljivost.

Trgovina “Mommy and me”, koja je otvorila svoja vrata u Sarajevu, donosi raznolik izbor igračaka od drveta, koje će zasigurno potaći radost i maštovitost mališana, a mi smo pogledali i kako ona izgleda.

Otvorena trgovina drvenih igračaka Mommy and me (Foto: D. S./Klix.ba)

Igračke su prilagođene različitim uzrastima, te će svako pronaći nešto za sebe. Također, u trgovini imaju stolice i stolić da najmlađi naprave mali predah. Dok će u roditeljima probuditi dozu nostalgije zbog sjećanja na njihovo djetinjstvo, “Mommy and me” će u mališane potaći na kreativnost i razvoj vještina kroz igru.

Zašto odabrati drvene igračke?

Osim što su izdržljive te se mogu koristiti godinama, drvene igračke napravljene su od prirodnih materijala, često bez štetnih hemikalija ili plastike, što ih odmah čini najpoželjnijim izborom među roditeljima koje ih kupuju djeci. Također, one su jednostavnog i privlačnog dizajna s dozom unikatnosti, a ono što je najbitnije – u svijetu gdje su sveprisutne elektronske igračke, one od drveta promovišu interakciju s drugom djecom, te balansiraju njihovu upotrebu tehnologije.

Foto: D. S./Klix.ba

Budući da nam dolazi zima, hladniji period koji je pred nama ograničiti će mogućnost djece da provode vrijeme na otvorenom. Upravo zbog toga, “Mommy and me” je pravo mjesto gdje će svaki mališan pronaći igračku s kojom će se sigurno satima zabavljati unutar udobnosti svoga doma.

Otvorena trgovina drvenih igračaka Mommy and me (Foto: D. S./Klix.ba)

Za one koji žele obradovati svoje najmlađe ili potražiti poseban poklon za nekoga posebnog, u trgovini “Mommy and me” zasigurno će pronaći ono što mu treba. Novi brend igračaka u Sarajevu poziva vas da istražite čarobni drveni svijet i uživate u iskustvu kupovine nakon koje ćete izaći s osmijehom na licu.

Pronažite ih na adresi Koševo br. 20, gdje vas čeka čarobno iskustvo igre i maštovitosti, a njihovu ponudu uskoro pratite i putem Instagrama te zvanične stranice trgovine.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime