Parni Valjak objavio novi singl i videospot s Igorom Drvenkarom, uskoro i album

0
164
ArticleTop

“Živimo u vremenu u kojem kao društvo nismo imali nikad više, a istovremeno nikad nismo bili nezadovoljniji” riječi su kojima članovi benda opisuju poruku pjesme, za koju ističu kako je uskoro uvrštavaju i u koncertni repertoar: “Jedva čekamo da je počnemo svirati uživo, jer je jedna malo žešća koncertna stvar, poručuju iz benda

Parni Valjak predstavlja novi autorski singl! Nakon što su pjesmom “Moja glava, moja pravila” potvrdili nastavak aktivnosti i pridruživanje Igora Drvenkara u ulozi pjevača, a zatim održali i seriju koncerata kojima su oduševili publiku diljem regije, jedan od najvećih rock bendova na ovim prostorima, donosi novu pjesmu “Bogati će pobjeći na Mars”, zajedno s pratećim videospotom.


“Živimo u vremenu u kojem kao društvo nismo imali nikad više, a istovremeno nikad nismo bili nezadovoljniji” riječi su kojima članovi benda opisuju poruku pjesme, za koju ističu kako je uskoro uvrštavaju i u koncertni repertoar: “Jedva čekamo da je počnemo svirati uživo, jer je jedna malo žešća koncertna stvar. Obećali smo raditi na novim pjesmama, a nadamo se da ćemo uskoro imati spreman i cijeli album” otkrivaju.

Novi singl nosi prepoznatljivi potpis Huseina Hasanefendića Husa, autora bezvremenskih stihova i glazbe Parnog Valjka koji su odgojili generacije slušateljica i slušatelja. Uz predstavljanje nove pjesme u radijskom eteru i digitalnoj sferi, bend donosi i prateći videospot, koji potpisuje  zagrebački fotograf i redatelj Dinko Čvorić – Doringo, zaslužan i za videospot singla “Moja glava, moja pravila”.

A upravo su tim singlom članovi benda početkom proljeća započeli novo poglavlje, u kojem im se u ulozi pjevača pridružio talentirani Igor Drvenkar. Pjesma je doživjela odličan prihvat među publikom, kao i kod radijskih urednika, budući da se odmah po objavi našla na #1 HR Top 40 liste i dio je najemitiranijih domaćih pjesama u radijskom eteru već 14 tjedana.

Odlične reakcije publike i brojne riječi podrške uslijedile su i serijom koncerata kojima je Parni Valjak u posljednja dva mjeseca nastupio diljem regije. Nakon iznimno posjećenih koncerata u sklopu klupske proljetne turneje u Zadru, Rijeci, Ljubljani i Mariboru, svoju vrhunsku sviračku energiju prenijeli su i na open-air nastupe na rasprodanom pulskom Kaštelu te Arsenal Festu u Kragujevcu i City Groove festivalu u Podgorici. 

ArtickeBottom