Nakon godinu dana veze, u tajnosti se udala pjevačica Ariana Grande

0
1032
Ariana Grande performs onstage during the Sweetener World Tour at Times Union Center on March 18, 2019 in Albany, New York.
ArticleTop

Pop zvijezda Ariana Grande udala se za svog zaručnika Daltona Gomeza priredivši “malo i intimno vjenčanje”.

Američka pjevačica (27) sklopila je brak pred okupljenih manje od 20-ak zvanica.

Grande je u decembru objavila da se zaručila za 25-ogodišnjeg agenta za prodaju nekretnina iz Los Angelesa. Vjenčanje je održano u njenoj kući u Kaliforniji.

Govoreći o vjenčanju njen predstavnik za medije kazao je da je vjenčanje obavljeno u intimnoj atmosferi, s manje od dvadesetak gostiju dodavši da je sve bilo ispunjeno s “puno sreće i ljubavi” te da  “par, kao i njihove porodice, ne može biti sretniji”.
Prema internetskim objavama ceremonija vjenčanja obavljena je na imanju obitelji Grande u Montecitou, u južnoj Kaliforniji, gdje žive mnoge slavne osobe, uključujući i vojvodu i vojvotkinju od Sussexa.

Kako prenosi BBC, sretni mladoženja Dalton Gomez odrastao je u južnoj Kaliforniji i radi na tržištu luksuznih nekretnina već pet godina.

Ariana Grande obznanila je uoči Božića na Istagramu da se zaručila za svog dečka pokazujući na lijevoj ruci prsten od bisera i dijamanata.

Objavljeno je da je par prije vjenčanja bio u vezi više od godinu dana.

ArtickeBottom