Muzički festival HYPE u Crnoj Gori od 19. do 21. augusta

0
344
ArticleTop

U periodu od 19. do 21. augusta na obali mora (Park Titove vile u Igalu) nas očekuje izvrstan muzički program, ispunjen nastupima nekih od najvećih regionalnih pop-rock zvijezda u okviru muzičkog festivala HYPE.

Iako je prvo izdanje festivala, organizatori su se potrudili da već na premijeri lineup festivala bude dovoljno kvalitetan, da ga već sad možemo svrstati u jedan od najboljih festivala u Crnoj Gori.

Prvog dana, u petak 19. augusta na Peroni binu HYPE festivala dolaze redom Brkovi, Dr Nele Karajlić i Hladno pivo. Bez puno razmišljanja, poslastica za ljubitelje punka, rocka, piva i dobre svirke.

U subotu 20. augusta provod započinje uz domaću klapu Who See, preko splitskog TBF-a do legendi ex-yu muzičke scene – Bajage i instruktora.

Završna noć HYPE festivala, u nedjelju 21. augusta, bit će prava poslastica. Publiku će zagrijati balkanska senzacija – dubrovačka grupa Silente, koja je posljednjih nekoliko godina izbacila nekoliko sjajnih hitova.
Nakon njih, kroz ovu magičnu noć vodi nas Damir Urban sa njegovom fantastičnom četvorkom. Kao kruna večeri i čitavog HYPE festivala, za kraj je ostavljen nastup Gibonnia, jedne od najvećih muzičkih zvijezda na Balkanu.

Sve ukupno, HYPE festival nam donosi tri dana izvanredne zabave, dodatno upotpunjene dnevnim žurkama na plaži, kao i žurkama na više lokacija u gradu.

Ulaznice za ovaj muzički spektakl su sve do početka festivala dostupne po promotivnim cijenama od 15 eura za jednu noć ili 40 eura za sve tri noći festivala. Sve informacije o kupovini ulaznica, kao i druge korisne informacije o festivalu možete pronaći na site-u festivala – www.thehype.me kao i na društvenim mrežama (@hype.hercegnovi).

ArtickeBottom