Maslinastozelena boja je hit jeseni

0
419

Modni znalci su najavili koje boje će obilježiti jesen pred nama, a među sedam boja svoje mjesto dobila je i uvijek popularna maslinastozelena. Naime, maslinastozelene nijanse savršeno se uklapaju u jesensku garderobu, a imaju i moć podizanja kombinacije na jednu višu razinu.

Kada razmišljamo o neutralnim nijansama, većina će prvo pomisliti na boje kao što su bež ili smeđa, međutim i maslinastozelena je još jedna neutralna nijansa koja se tako dobro spaja sa svim komadima iz ormara.

Bez obzira na vaš stil, možete pronaći komad u maslinastozelenoj boji koji će se idealno uklopiti među vašu odjeću. Jesen pred nama savršena je prilika da maslinastozelenu, ako već niste, uključite u svoju garderobu.

1. Među omiljenim jesenskim komadima je pletivo. Džemperi u maslinastozelenoj boji idealni su za sve koji žele igrati na sigurno i imati komad koji će biti nosiv godinama.

2. Maslinastozeleni kožni komadi izgledaju fantastično. U nadolazećem razdoblju umjesto crnih ili smeđih kožnih hlača isprobajte maslinastozelene. Ako niste fan kožnih hlača, probajte cargo modele, koji su kao stvoreni za ovu boju.

3. Hrabro kombinujte maslinastozelenu s drugim bojama. Možete čak spojiti i više nijansi zelene. U svakom slučaju, ova boja slaže se s gotovo svim bojama, tako da se nemojte plašiti raznih kombinacija.