WE Love Sound Festival u Zagrebu

Autor

Kategorije

Podijeli

Četvrti zagrebački WE Love Sound Festival se održava 17. septembra od 18 sati na Velikom jezeru Jarun. Nekoliko hiljada ulaznica već je prodano. Bit će ovo najveći Festival s krovom. Naime, kako bi gosti mogli nesmetano plesati i zabavljati se u slučaju lošeg vremena, organizatori su iznad oba muzička podija postavili krovnu konstrukciju od čak 2500 m2.

Gosti dolaze iz cijele Evrope, a najveći broj ulaznica do sada je prodan u Nizozemskoj, Engleskoj, Španiji, Hrvatskoj, ali i zemljama regije. Produkcijski elementi Festivala pomno su birani i dat će poseban doživljaj impresivnom line up-u uz koji će se plesati čak 13 sati. Na dva podija nastupaju neki od najpoznatijih techno i house DJ-a svijeta. Ulazak na Festival moguć je uz EU Covid certifikat ili negativan test, a testiranje je omogućeno i na samom ulazu na Festival.

Prvi će podij tako plesati uz Len Fakia, Pan Pot, Reinier Zonnevelda koji u Zagrebu nastupa po prvi put. Uz njih nastupaju i Adoo te Dejan Miličević.

Drugi plesni podij zasigurno će biti jedno od najtoplijih mjesta u Zagrebu uz atraktivne The Martinez Brotherse i Loco Dicea. Tu su DJ Felver, Kali i Pips.

Autor

Podijeli