WE Love Sound Festival u Zagrebu

0
314

Četvrti zagrebački WE Love Sound Festival se održava 17. septembra od 18 sati na Velikom jezeru Jarun. Nekoliko hiljada ulaznica već je prodano. Bit će ovo najveći Festival s krovom. Naime, kako bi gosti mogli nesmetano plesati i zabavljati se u slučaju lošeg vremena, organizatori su iznad oba muzička podija postavili krovnu konstrukciju od čak 2500 m2.

Gosti dolaze iz cijele Evrope, a najveći broj ulaznica do sada je prodan u Nizozemskoj, Engleskoj, Španiji, Hrvatskoj, ali i zemljama regije. Produkcijski elementi Festivala pomno su birani i dat će poseban doživljaj impresivnom line up-u uz koji će se plesati čak 13 sati. Na dva podija nastupaju neki od najpoznatijih techno i house DJ-a svijeta. Ulazak na Festival moguć je uz EU Covid certifikat ili negativan test, a testiranje je omogućeno i na samom ulazu na Festival.

Prvi će podij tako plesati uz Len Fakia, Pan Pot, Reinier Zonnevelda koji u Zagrebu nastupa po prvi put. Uz njih nastupaju i Adoo te Dejan Miličević.

Drugi plesni podij zasigurno će biti jedno od najtoplijih mjesta u Zagrebu uz atraktivne The Martinez Brotherse i Loco Dicea. Tu su DJ Felver, Kali i Pips.