Marija Šerifović najavila koncert u Zagrebu, za Dan žena stiže u Arenu

0
88
ArticleTop

Vrhunski vokal, jedna od najboljih interpretatorica u regiji, žena emocija – Marija Šerifović najavila je koncert u zagrebačkoj Areni koji će se održati 8. marta 2024. godine.

Popularna srbijanska pjevačica nedavno je objavila novi album pod nazivom “Dolazi ljubav” te ubrzo nakon toga putem svog Instagram profila pitala fanove žele li da radi i turneju.

“S velikim zadovoljstvom mogu najaviti da su karte za koncert 8. mart u zagrebačkoj Areni puštene u prodaju. Ja se stvarno, stvarno, stvarno radujem tome. Napravit ćemo tako dobar show, želim da vam padnu vilice kada uđemo u dvoranu”, poručila je Marija svojim fanovima gostujući na Extra FM-u.

Koncertom u Zagrebu otvorit će regionalnu turneju, a slušateljima Extra FM- a otkrila je da su pripreme već krenule. Ne sumnjamo kako će Marija upravo na Međunarodni dan žena još jednom potvrditi da žene vladaju regionalnom scenom te svojim primjerom rada, predanosti i uspjeha potaknuti mnoge druge žene da idu putem svojih snova.

Marija Šerifović se oglasila povodom dočeka 2023. godine: Odmaram, sjedim,  jedem, pijuckam, sunčam se, ljepota Božija | Avaz

U Areni će se na repertoaru naći i pjesme s novog albuma “Dolazi ljubav”, koji se čekao punih 10 godina, a kojim Marija ujedno slavi i obilježava 20 godina na glazbenoj sceni. Ljubavni duet koji je nastao u saradnji s Matijom Cvekom “Pola Sunca” u svega nekoliko dana osovojio je srca publike i postao jedna od najslušanijih pjesama u regiji, s milionima pregleda.

Kroz bogatu karijeru Marija je svoje fanove počastila brojnim hitovima poput “Nije ljubav to”, “Pametna i luda”, “U nedelju” i brojnim drugima. Ipak, najveću popularnost dostigla je 2007. godine kad je njezina pjesma “Molitva” proglašena najboljom u Evropi čime je Srbiji donijela i jedinu pobjedu na Eurosongu.

Vjerujemo kako će koncertom u Areni Marija Šerifović oduševiti okupljene i još jednom opravdati povjerenje publike koja je prati godinama.

Karte za najavljeni koncert dostupne su putem Eventim sistema.

Jutarnji list - Marija Šerifović stiže u Arenu: 'Napravit ćemo tako dobar  show, želim da vam padnu vilice kad uđemo u dvoranu'
ArtickeBottom