Makedonka pobijedila u Zvezdama Granda

0
233
ArticleTop

Nakon devetomjesečne pjevačke borbe, po mišljenju publike, trijumfovala je Slavica Angelova, koja je bila u timu Đorđa Davida.

S njom se u finalu našao Dragan Đurić Iz Bosne i Hercegovine.Slavica je u finalnoj noći osvojila 88.367 glasova, dok je drugoplasirani Dragan Đurić osvojio 71.747.

Slavica je nakon proglašenja otpjevala pjesmu Parnog valjka “Ugasi me”, a na pozornici su joj se pridružili i ostali takmičari.

Međutim, mnogi gledatelji nisu zadovoljni činjenicom da je Slavica pobijedila. Neki smatraju da je sve namješteno te ističu da je ova pjevačica bila neprimjetna cijelo natjecanje.

“Ovo je bilo samo da Bosna ne pobjedi”, “Sramota. Najgore izdanje Zvezda granda do sada”, “Pobjednicu nisam primjetio cijelu sezonu”, “Bosna je imala sedam takmičara u finalu pa su se glasovi podjelili. Dragan i Martina su bili mnogo bolji”, “Prije su pobjednici osvajali album i stan u Beogradu. Sad dobiju pjesmu i auto od 20.000 eura. Toliko o tome koliko se takmičenje srozalo”, “Nije namješteno, a Đorđe David imao spremnu zastavu Makedonije”, nizale su se rekacije nezadovoljnih gledatelja.

Podsjećamo, Bosna i Hercegovina je do sada imala osam pobjednika u ovom showu, a to su Amar Jašarspahić Gile, Mirza Selimović, Haris Berković, Ibro Bublin, Anid Ćusić, Džejla Ramović, Mahir Mulalić i Nermin Handžić.

ArtickeBottom