Kraljica Letizia istaknula preplanuli ten i sve zadivila u efektnom kompletu

0
208
ArticleTop

Španjolski kraljevski par ovog ponedjeljka prisustvovao je svečanosti dodjele međunarodnih novinarskih nagrada ABC u Madridu, a tim povodom kraljica Letizia ponovno je potvrdila titulu jedne od najbolje odjevenih dama s kraljevskog dvora.

Visoke temperature zahtijevaju nošenje lepršavih komada od prozračnih materijala, a upravo se za takve ovog ponedjeljka odlučila španjolska kraljica Letizia.

U sjedište španjolskih dnevnih novina ABC u Madridu, ova bivša novinarka stigla je u društvu supruga i pritom ukrala pozornost u još jednom elegantnom izdanju s wow efektom.

Tko je kraljica Letizia | Celebrity

Preplanuli ten 50- godišnja kraljica istaknula je tirkizno plavim kompletom koji je djelovao poput elegantne haljine lepršavog kroja. Stvoren od asimetrične, fluidne bluze i suknje visokog struka dužine midi, spomenuti komplet novitet je u Letizinijoj impresivnoj kolekciji u ormaru, a stiže s potpisom španjolskog brenda Maksu.

Po cijeni od 310 eura, koliko iznosi u prodaji, ovaj efektan komplet od svile pravi je ljetni pogodak u kombinaciji s komadima zlatnog sjaja, kako je na dodjeli novinarskih nagrada demonstrirala uvijek elegantno dotjerana španjolska kraljica.  

Novi komplet tako je stilizirala već viđenim komadima zlatnog sjaja, poput torbice clutch španjolskog brenda Margit i visokih sandala s remenčićima dizajnera Jimmyja Chooa. 

Kraljica Letizia pokazala preplanuli ten u haljini od 100 eura, ali svi  samo govore o njenim rukama - tportal
ArtickeBottom