Konačno održana svjetska premijera novog James Bonda

Autor

Kategorije

Podijeli

Novi, tačnije 25. po redu James Bond, sinoć je nakon pet odgađanja imao svoju premijeru. Novi film naslovljen je „No Time To Die“, a to je ujedno i posljednji film u kojem agenta 007 glumi Daniel Craig. Premijera je sinoć održana u londonskom Royal Albert Hallu, a s obzirom na to koliko se dugo čekala i lista zvanica bila je impresivna.

No Time to Die je najduži film o James Bondu ikad te traje dva sata i 43 minute.

Ovu 25. epizodu pustolovina tajnog agenta koja je trebala izaći u martu 2020., obožavatelji su dugo iščekivali, ali i vlasnici kina koji žele napuniti dvorane.

Prošla epizoda James Bonda Spectre, izašla krajem 2015., zaradila je više od 880 miliona dolara prikazivanjem u svjetskim kinima.

Snimanje novog filma navodno je stajalo oko 214 miliona eura, a održavalo se na lokacijama u Londonu, Italiji, na Jamajci i u Norveškoj.

Producenti filma izrazili su zadovoljstvo zbog toga što se Bond vratio na Jamajku, mjesto na kojem je britanski pisac Ian Fleming u svojim romanima objavljenim pedesetih i šezdesetih godina prošlog stoljeća stvorio lik legendarnog agenta.

Autor

Podijeli