Karte za koncert Crvene jabuke u Međugorju još uvijek je moguće kupiti po sniženoj cijeni

0
197
ArticleTop

Koncert jednog od najdugovječnijih bendova s ovih prostora – Crvene jabuke s nestrpljenjem se iščekuje u Hercegovini. Osim što se izvodi na najljepšoj ljetnoj pozornici u Hercegovini, dodatnu posebnost daje mu činjenica da će biti održan na sami rođendan frontmena benda Dražena Žerića Žere.

Stoga, fanovi ovog benda mogu očekivati najbolju, vrhunsku zabavu uz brojne hitove, čiji zvuk mnoge veže za neke lijepe trenutke i sjećanja iz mladosti.

S obzirom da njihovi nastupi znaju trajati satima, ništa manje se ne očekuje ni za ovaj poseban, slavljenički koncert. Žera i bend već sada ima težak posao odabrati set listu za koncert u Međugorju.

U svojoj bogatoj karijeri ovaj, jedan od najboljih i najpopularnijih pop bendova, svirao je gotovo na svim kontinentima, a ove godine na samo Valentinovo zasvirao je po prvi put u zagrebačkoj Areni. Interes publike je bio očekivano velik, a rasprodana Arena pokazala je da je publika imala veliku želju ovaj legendarni bend gledati i slušati na najvećoj hrvatskoj pozornici.

Trenutno su u prodaji ulaznice po promotivnim cijenama – 20 KM i VIP 30 KM, a po ovim cijenama moći će se kupiti do srijede, 12. jula, nakon čega će biti po većim cijenama. Dostupne su na recepciji Herceg etno sela u Međugorju, Mjenjačnici i info pultu Mepas Malla u Mostaru, Caffe bar-u Bell Ami u Ljubuškom i online putem platforme kupikartu.ba.

Na ovogodišnjem SMART Festu nastupaju Crvena jabuka i Tarik Filipović -  Stolac.co
ArtickeBottom