Jennifer Lopez zbog izgleda u novom spotu prozvali “vampirom”: Djeluje kao da ima 30 godina

0
70
ArticleTop

Jennifer Lopez objavila je svoj prvi singl s novog albuma – pjesmu “Can’t Get Enough”, a ubrzo i remiks s pratećim videom. Upravo joj zbog izgleda u spotovima pišu da izgleda kao da je ostala zaleđena u ’90-im te da je poput vampira koji ne stari.

Popularna JLo nedavno je predstavila novu pjesmu koja nosi naziv “Can’t Get Enough”, a video je prikupio skoro 9 miliona pregleda samo na YouTubeu.

Ubrzo je objavila i remiks s američkom repericom Lattom, a ono po čemu se dvije pjesme ističu jesu muzički spotovi i Jenniferin nevjerovatan izgled zbog kojeg su je prozvali vampirom.

U prvom videu koji je režirao Dave Meyers, JLo se šaljivo osvrće na svoje prošle brakove. Kako snimak traje, ona prelazi od muža do muža dok se prisutni na njenim vjenčanjima klade koliko će svaki od njih trajati.

U jednom trenutku, Lopez baca buket gostima, na šta jedan promrmlja: “Nemojte ga uhvatiti, proklet je”. Također, 54-godišnja glumica u spotu skoro sve vrijeme pleše, a zbog čega je zaradila i dodatne komplimente.

“Jlo je bukvalno vampir! Način na koji pleše izgleda kao da je u ’90-ima”, “Ovo zvuči kao njena R&B era iz 2000-ih i sviđa mi se”, “JLO ne stari. Izgleda kao da ima 20 godina. Bravo za nju”, “Koreografija je van ovog sveta..JLo je još zvijezda, možete li vjerovati da ima pedeset i nešto..?”, samo su neke od reakcija.

Pjevačica je zajedno s repericom Lattom potom objavila i dodatni video u kom se pojavljuje u nekoliko zavodljivih izdanja, a zbog kojih se mnogi čude kako izgleda tako dobro u 54. godini.

“Jennifer je blizu šezdesetih i izgleda kao da ima 30! Ona je nevjerovatna! Bez komentara! Divim se njenom talentu, ljepoti i stavu”, “Wow ona s 50 radi ono što je radila prije 20 godina, nevjerovatno”, “Tako je samouvjerena u svoje tijelo, bez filtera, bez tajica, teksturu prave kože je tako osvježavajuće vidjeti”, glasili su neke od reakcija na remiks.

“Can’t Get Enough” je prvi singl sa Lopezinog devetog albuma “This Is Me… Now”, koji bi trebao biti objavljen 16. februara.

ArtickeBottom