Jennifer Lopez objavila fotku na kojoj zavodljivo pozira u grudnjaku, ali bez bitnog detalja

0
618
ArticleTop

Usred glasina o problemima u vezi sa zaručnikom Alexom Rodriguezom pjevačica i glumica Jennifer Lopez na Instagramu je podijelila fotografiju sa snimanja svoje nove kampanje, odjevena u bijelo od glave do pete.

51-godišnja Jennfer pozirala je u bijelom odijelu ispod kojeg je nosila samo grudnjak te u novom modelu tenisica koje je dizajnirala za jedan modni brend.

“Na vrhu svijeta”, napisala je Jennifer uz objavu.

No svi su prvo primijetili da pjevačica pozira bez dijamantnog zaručničkog prstena, bez kojeg se inače prije nije nigdje pojavljivala. To se dogodilo nakon njezinih tvrdnji da daje sve od sebe i da zajedno s Alexom čini sve da im njihova veza bude prioritet u životu.

Zaručnici su trenutačno razdvojeni jer Jennifer mora nastaviti sa snimanjem svog novog filma “Shotgun Wedding” u Dominikanskoj Republici, dok Alex mora biti u Miamiju, gdje će raditi kao komentator bejzbolske sezone.

“Rade na tome da im veza postane najvažnija. Alex je već bio u Dominikanskoj Republici kako bi proveo nekoliko dana s Jennifer. Jako se trudi i želi da ona bude sretna”, izjavio je njima blizak izvor.

Nedavna vijest o prekidu njihovih zaruka sve je šokirala, no par je to ubrzo demantirao te u zajedničkoj izjavi priznao da imaju neke probleme, ali da rade na njihovom rješavanju.

ArtickeBottom