Izašao trailer bombastičnog dokumentarca o Britney Spears

0
656
ArticleTop

Britney vs. Spears. Ovo je moćan i bombastičan naziv novog dokumentarnog filma o pop pjevačici koji će se 28. septembra prikazati na Netflixu. U dokumentarcu novinarke Jenny Elisce i filmašice Erin Lee Carr progovara se o kontroverznom starateljstvu Jamiea Spearsa, ali i o najnovijim događanjima u vezi toga – njenim pojavljivanjem na sudu Los Angelesa u junu ove godine i odstupanjem Jamiea iz takozvane zajednice u kojoj je odlučivao o svim njenim finansijama i privatnim pitanjima.

Ako je suditi po traileru, Netflixova produkcija nije razgovarala s pjevačicom, koja se nedavno i zaručila za dugogodišnjeg dečka Sama Asgharija, već su njen iskaz na sudu uzeli kao ton u dokumentarcu, kombinirajući ga s arhivskim snimkama i svjedočanstvima ljudi koji su povezani s njenim slučajem.

„Želim samo svoj život natrag“, tom rečenicom započinje trailer jednog od zasigurno najiščekivanijih dokumentarnih filmova godine. Iz produkcije se nadaju kako će ovom istraživačkom pričom dodatno razjasniti nepravdu s kojom pjevačica živi već 13 godina.

ArtickeBottom