Imtec otvorio novu poslovnicu na Ilidži, kupce očekuje raznovrstan asortiman tehnologije

0
111
ArticleTop

U ponedjeljak, 2. oktobra 2023. godine, zvanično je otvorena Imtec poslovnica na novoj lokaciji, u ulici Mustafe Pintola 21, na Ilidži.

Nova Imtec poslovnica plijeni pažnjom po svom unutrašnjem minimalističkom uređenju i raznovrsnoj ponudi laptopa, računara, mobitela, fotoaparata, skutera, televizora, bijele tehnike, malih kućanskih aparata i drugih smart uređaja.

Imtec je partner vodećih brendova kao što su HP, Asus, Lenovo, Canon, Sharp, Gorenje, Tesla, Bosch, kao i mnogih drugih.

“Nova Imtec poslovnica sigurno će odgovoriti na sve zahtjeve naših kupaca, a mi ćemo osluškivati njihove želje i potrebe, te konstantno raditi na unapređenju našeg asortimana i usluga kako bi opravdali povjerenje koje smo dobili tokom svih ovih godina uspješnog poslovanja. Ponosno moram istaći da u Imtecu možete pronaći računare i laptope u skladu s vašim interesima, televizore nove generacije, vrhunsku gaming periferiju vodećih brendova, kao i bijelu tehniku i male kućanske aparate”, izjavio je Bakir Moćević, menadžer maloprodaje i online shopa.

Nova poslovnica Imteca na Ilidži

Ovaj značajan datum kompanija Imtec želi podijeliti i sa svojim kupcima, te je stoga za prvih 100 kupaca od dana otvaranja pa sve do 15. oktobra pripremila prigodne poklone, kao i 15 % popusta na kupovinu.

Radno vrijeme Imtec poslovnice Ilidža je od ponedjeljka do subote u periodu od 9 do 19 sati.

“Otvaranjem veće poslovnice na Ilidži sa prostorom za rad sa B2B klijentima želja nam je da se kompanijama približimo i budemo najbolji partner u digitalizaciji njihovih poslovnih procesa. Na ovaj način podržavamo naše opredjeljenje da poslovnim korisnicima pružimo consulting, najbolju opremu renomiranih svjetskih proizvođača, te usluge implementacije i održavanja IT infrastrukture i sistema”, izjavio je Jasmin Popaja, izvršni direktor prodaje.

Nova poslovnica Imteca na Ilidži

Imtec je već 20 godina prepoznatljivo i nezaobilazno mjesto za kupovinu informatičke opreme sa nastojanjem da obezbijedi najbolje za svoje kupce i to kako u pogledu širine asortimana proizvoda tako i u pogledu kvaliteta robe i usluga, s krajnjim ciljem uspostavljanja najpovoljnijeg odnosa cijene i kvalitete.

Kao zastupnik velikog broja svjetskih kompanija Imtec samostalno razvija i veliki broj složenih IT rješenja. Svojim kupcima pored mnogobrojnih pogodnosti Imtec nudi i kupovinu na rate uz jednostavne procedure bez dodatnih troškova. Bilo da ste penzioner ili zaposlena osoba, bez obzira na vrstu ugovora i mjesto zaposlenja, imate mogućnost kupovine željenog uređaja na rate.

Nova poslovnica Imteca na Ilidži

Imtec svojim klijentima svoje usluge nudi kroz osam maloprodajnih centara u Sarajevu, Tuzli, Zenici, Ilijašu, Visokom i Tešnju, dva administrativno-servisna centra u Sarajevu i Zenici, te logistički centar u Ilijašu. Putem online shopa Imtec isporučuje uređaje na teritoriji čitave Bosne i Hercegovine, uz poseban program namijenjen za poslovanje s kompanijama. Svaka isporuka je pokrivena sistemom podrške, kao i garancijama na proizvode po kojima je prepoznatljiv.

Imtec vas poziva da posjetite njihovu novu poslovnicu na Ilidži, u ulici Mustafe Pintola 21 i uživajte u putovanju kroz svijet tehnologije.

Više informacija o otvorenju Imtec poslovnice na Ilidži pročitajte OVDJE.

ArtickeBottom