Imagine Dragons singlom „Wrecked“ najavili novi album

0
584
ArticleTop

Grammyjem nagrađeni multiplatinasti bend Imagine Dragons predstavio je singl „Wrecked“.

Pjesma nabijena emocijama donosi nesputani izljev tuge i gubitka, no obgrljen pozitivnom motivirajućom snagom za nove korake. Kao jedan od glavnih autora, glavni vokal benda Dan Reynolds pjesmu je počeo pisati nedugo nakon što je od karcinoma preminula supruga njegovog brata.

„Wrecked“ dolazi u pratnji videa s tekstom pjesme, a uz Reynoldsa je potpisuju Wayne Sermon, Ben McKee i Daniel Platzman.

Kao najavni singl „Wrecked“ pruža uvid u ono što obožavatelji mogu očekivati od najavljenog „Mercury – Act 1“ albuma, prvog Imagine Dragons izdanja nakon 2018. godine. Singlu su prethodili ljubavna pjesma „Follow You“ i energični „Cutthroat“ koji su označili povratak benda i to benda s, kako je Billboard jednostavno no upečatljivo sažeo, „nenadmašnom ambicijom“.

Baš poput najnovijeg singla, nadolazeći „Mercury – Act 1“ bit će iskren album koji metaforički napušta pretenciozne tekstove  te umjesto toga prihvata emocionalne sfere, ne suzdržavajući se pri tome ni od čega. Kako bi to ostvarili Imagine Dragons su u kreativnom procesu udružili snage s cijenjenim producentom Rickom Rubinom. Album će biti dostupan kao standardno i deluxe CD izdanje s posebno pripremljenom knjižicom, zatim kao CD box set, luksuzno vinilno izdanje, te u obliku ponovo sve popularnijeg nosača zvuka – kasete.

ArtickeBottom