Fanovi dozivali i snimali Katy Perry u šetnji Dubrovnikom, pogledajte kako je reagirala

0
136
ArticleTop

Obožavatelji snimali Katy Perry u šetnji Dubrovnikom, a na snimku se može vidjeti da pjevačica nije baš uživala u pažnji.

Fanovi su uočili slavno društvo na Stradunu, izvadili mobitele i krenuli fotografirati i snimati ih. Tako je na društvenim mrežama put našla i snimka pjevačice dok je razgledavala znamenitosti.

Bryan John Lubis tako je podijelio video na svom TikToku, gdje poprilično blizu snima Katy Perry uz uzvik “Hey Katy!”. Na videu se može vidjeti da zapravo skoro nije ni reagirala, ali svakako nije bila oduševljena pažnjom.

Pjevačica je na jug Hrvatske stigla zajedno s partnerom, glumcem Orlandom Bloomom, bogatašem i osnivačem Amazona Jeffom Bezosom, njegovom zaručnicom Lauren Sanchez, pjevačem Usherom.

Slavno društvo većinu vremena provodi na Bezosovoj jahti, ali povremeno izađu u šetnu gradom ili na ručak u neko od ostrskih restorana na Jadranu.

U društvu slavnog milijardera Dubrovnik su posjetili i omiljena pjevačica  te njezin zgodni suprug, njihova pojava bila je pravo iznenađenje!
ArtickeBottom