Uz Crvena jabuka market i super nagrade u nove školske pobjede

0
179
ArticleTop

Sjajan nagradni fond čine romobil, mobilni telefoni, školski ruksaci i pribor

Period priprema za novu školsku godinu nerijetko zna biti stresan. Kako biste bez muke opremili svoje školarce za novu školsku godinu i spremno dočekali prvo školsko zvono, domaći trgovački lanac Crvena jabuka market pobrinuo se da vam pripremi kompletnu ponudu školskog pribora i to po akcijskim cijenama.

Sveske različitih formata, pernice, bojice, flomastere, dodatke, kao i školske ruksake različitih veličina i dezena, do 10. septembra 2023. možete pronaći u marketima većeg formata po akcijskim cijenama i uspješno pripremiti svoje najmlađe za uspješan početak škole.Posebno iznenađenje Crvena jabuka market pripremio je za svoje najmlađe kupce – školsku nagradnu igru „Baci 5”. Svi kupci koji do 10. septembra 2023. kupe školski pribor u iznosu od 10 KM i više, stiču pravo učešća u nagradnoj igri.

Sjajan nagradni fond čine romobil, mobilni telefoni, školski ruksaci i pribor.Za učešće u nagradnoj igri potrebno je na poleđini računa napisati osnovne podatke: ime, prezime, adresu, grad i broj telefona i tako ispunjen račun ubaciti u posebno označenu kutiju za nagradnu igru.

Veliko izvlačenje računa srećnih dobitnika održaće se 23. septembra u Crvena jabuka marketu Bihać, sa početkom u 12 časova.Neka vaši školarci sa osmijehom krenu u nove školske avanture, a Crvena jabuka market pobrinuće se da sve što im je potrebno pronađete na jednom mjestu. Više informacija o akcijskoj ponudi školskog pribora, kao i o nagradnoj igri možete pronaći na sajtu crvenajabuka.ba.

ArtickeBottom