EXIT u Novom Sadu od 8. do 11. jula. Na tvrđavu stižu David Guetta, DJ Snake, Tyga i Sepultura

0
496

Jedan od najvećih muzičkih festivala u Evropi i svijetu – EXIT biće održan, kako je planirano, od 8. do 11. jula na novosadskoj Petrovaradinskoj tvrđavi, zahvaljujući velikom uspjehu Srbije u masovnoj vakcinaciji.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je da je ovaj festival od ogromnog značaja za turizam i promociju zemlje.

Organizatori navode da je Vučević objasnio da će ulaz na festival biti omogućen svima koji su vakcinisani i onima koji su preboljeli COVID-19.

“Svim ostalim posjetiocima iz zemlje i svijeta biće omogućen brzi antigenski test po veoma povoljnim cijenama, u posebno organizovanoj zoni u neposrednoj blizini festivalskih kapija” , rekao je Vučević.

Svi detalji u vezi sa ulaskom na festival biće na vrijeme objavljeni na zvaničnoj stranici Exita u skladu sa budućim aktuelnim mjerama koje će propisati Vlada Srbije.

Dušan Kovačević, osnivač i direktor Exita, rekao je da su svi u timu izuzetno uzbuđeni zbog mogućnosti da sa publikom iz cijelog svijeta na omiljenoj Tvrđavi slave dvije decenije festivala.

Učešće na jubilarnom Exitu potvrdile su i neke od vodećih svjetskih muzičkih zvijezda, kao što su David Guetta, Snake, Tyga, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Sheck Wes, Solomun, Paul van Dyk, Sepultura, Metronomy i mnogi drugi.