Bivša članica Divanhane nastupila u Zvezdama Granda

0
84
ArticleTop

Šejla Grgić (29), odnedavno udato Zonić iz Tuzle, svojim prvim pojavljivanjem u Zvezdama Granda sve je oduševila, a mnogi su se zapitali – ko je zapravo Šejla Zonić.

Talentovana Tuzlanka muzikom se počela baviti veoma rano, a prvi kontakt s klavirom, kako kaže, imala je sa samo sedam godina.

Učestvovala je na brojnim muzičkim takmičenjima i festivalima, a Šejla je i članica muzičkog sastava “Divanhana”, grupe koja je poznata po izvođenju muzike pod utjecajem sevdalinke, džeza, popa, klasične muzike.

– Magistrirala je na Muzičkoj akademiji u Sarajevu i samo je muzika zanima i muž – s osmijehom je otkrio njen suprug Armin Zonić u Zvezdama Granda.

Šejla je, nastupom proteklog vikenda u ovom muzičkom showu već na prvu loptu osvojima osmočlani žiri.

Otpjevala je pjesme “Ne dam bolu da me slomi” Verice Šerifović i “Nismo smeli” Marije Šerifović.

Bila je u duelu s Makedonkom Andrijanom Petrušovskom.

– Kandidatkinja broj jedan je odlična. Bila sam skeptična zbog izbora pjesama, ali si me demantovala. Sjajno si otpjevala obje – kazala je Ana Bekuta.

Mariju Šerifović je zanimalo je li ona ikada snimila Instagram reel s njenom pjesmom. Šejla je odgovorila da jeste.

– Znači, to si ti! Drago mi je. To je super, odlično pjevaš i sve je jasno. Nisam sigurna da li je ikada iko pokupio sve ukrase i svu ljepotu, tako da bravo, čestitke na tome – kazala je Šerifović, a potom joj uputila dobronamjeran savjet:

– Imaš sve, ali osobnost nekog ko je pomjeren i drugačiji ne posjeduješ, što ne znači da ne možeš da se modeliraš. Da bi bila najbolja, moraš da budeš drugačija – navela je Šerifović.

ArtickeBottom