Zlatan Stipišić Gibonni potvrdio nagađanja – stiže dugoočekivani album “U po ure”

0
904

Višestruki dobitnik Porina, ujedno i prvi dobitnik Porina za Pjesmu godine i Hit godine i to za pjesmu „Cesarica“, koju je otpjevao Oliver Dragojević, ima dobre vijesti za sve svoje obožavatelje. Zlatan Stipišić Gibonniotkrio je kako je njegov novi album„U po ure“ spreman za izlazak. Riječ je o mini albumu, kojeg će objaviti krajem jula.

„Malo smo u brizi jer smo željeli objaviti album na vinilu, a kako se zbog pandemije usporila proizvodnja vinila u inozemstvu, čekamo da dođemo na red i zato ćemo objaviti album i na CD-u koji uopće nije bio u planu. Taj mini album se zove „U po ure“ jer kad sam završio, shvatio sam da je sve stalo u pola sata. Ima pet pjesama, a kod mene su sve pjesme pet i pol, šest minuta tako da je to to.”

Na pitanje zašto „samo“ pola sata, Gibonni je odgovorio: „Došao sam do toga da više nemam energije poslušati cijeli album od svojih najvećih uzora, dogodi mi se da nemam strpljenja poslušati više od 4 pjesme. Pa sam odlučio umjesto jednog albuma od sat vremena napraviti dva albuma od pola sata“.

Nedavno je objavio i prvi singl, pjesmu Kiša (Z’naab)“.