Zembo Latifa na Zagrebački festival stiže s odvažnom pjesmom „Loše stvari“

0
283
ArticleTop

Zembo Latifa, jedan od najinovativnijih i najperspektivnijih izvođača nove generacije nastupit će na ovogodišnjem 69. Zagrebačkom festivalu na koji stiže s odvažnom pjesmom „Loše stvari“.

U ovoj pjesmi Zembo je ‘zagrebao’ duboko ispod površine i bez filtera progovorio o svim onim „Lošim stvarima“ o kojima inače šutimo, a mnogi se u njima mogu pronaći:

Već neko vrijeme preispitujem neke odluke i postupke u svom životu i način na koji one utječu na druge osobe oko mene. “Loše Stvari” su nastale kao plod razmišljanja o tim nekim vlastitim životnim izborima i zapravo daju neku sliku stvari kroz koje trenutno prolazim.

‘Loše stvari’, iako imaju sretan prizvuk, zapravo pričaju o nekom tamnijem periodu u mom životu i o mislima kroz koje svatko prolazi u nekom trenu svog života, a posljedično i o načinu na koji se netko, u ovom slučaju ja, s njima nosi. Pjesma je rađena par mjeseci, a autorstvo sa mnom potpisuju Def, Bliss i Denz“, otkrio je Zembo Latifa.

Pjesmu prati video spot koji potpisuje redatelj Luka Matković, a koji je snimljen na lokacijama koje ostavljaju bez daha:

Spot je zamišljen je kao interpretacija mjesta gdje ponekad želim biti kad stvari postanu teške, sam u prirodi i daleko od svih. Spot je većinski snimljen u predivnom krajoliku kanjona rijeke Zrmanje i Velebitskim Tulovim Gredama“, rekao je Zembo.

Ovim singlom Zembo Latifa nastavlja uspješnu saradnju s MAKE IT COUNT čiji osnovni cilj je globalnom kreativnom kampanjom tražiti i podržavati mlade inovativne umjetnike kao i svoje vjerne potrošače.

69. Zagrebački festival održat će se u City Plazi Zagreb 28. aprila.

Pjesma “Loše stvari” dostupna je na svim streaming servisima.

ArtickeBottom