Vjeko predstavlja emotivnu pjesmu „Nije kraj“

0
229

Vjekoslav Ključarić – Vjeko, zvijezda “A strane” i jedan od najperspektivnijih vokala domaće scene donosi nam nježnu i emotivnu baladu „Nije kraj“.

„Već su me prvi taktovi pjesme osvojili, a kroz slušanje najviše me zadržala emocija i gradnja pjesme. Melodija nas je insprirala na priču koju je Miroslav Lesić, kao moj dugogodišnji autor i saradnik, pretočio u tekst. Izdvojio bi najposebniji dio pjesme, a to je instrumentalni zaplet koji ti doslovno uzburka emocije i upravo se taj dio povezao s najtužnijim kadrovima spota na kojem je radio Filip Gržinčić iz Rijeke. 

Ovaj singl je zapravo moja prva “ozbiljnija” balada, a izgrađena je upravo na zvukovima klavira koji joj daje poseban šarm i sjetu, a mene u tom slučaju još jače povezuje s pjesmom s obzirom na to da klavir sviram još od malih nogu”, ispričao je Vjeko.

Ljubavnu priču pjesme vizualno prati dirljiv spot koji je režirao Filip Gržinčić:

“O ideji za spot smo dugo razmišljali i timski odlučili kako bi htjeli prikazati ljudima da svaki kraj treba gledati kao novi početak i koliko ljubav može biti snažna. 

„Emocija se osjeti u svakom kadru i zato se ovim putem i zahvaljujem Gržinčiću koji je sve precizno pretočio u video baš onako kako smo i zamišljali. Reakcije na pjesmu su izvrsne, a spot ne prođe bez suza, tako da ga obavezno pogledajte”, o spotu je rekao Vjeko.