Vatromet i baloni na mostarskom Humu kao znak mira, ljubavi i nade

0
319
Fena
ArticleTop

Završna večer Međunarodnog festivala lijepih i dobrih želja, koje organizira Udruga “Hercegovka godine” iz Mostara, održat će se sutra, 11. kolovoza s početkom u 21 sat na brdu Hum iznad Mostara.

Dio kratkog programa bit će vatromet i puštanje balona na kojima će biti puštene i tri izvučene želje od oko tristo pristiglih, najavili su iz Udruge dodavši kako će festival uveličati najmlađe članice Športskog plesnog kluba “Zrinjski”.

Naveli su kako će na licu mjesta tri papirića sa željama izvući i pročitati Martina Ćosić, savjetnica premijera Nevenka Hercega, koja će doći u pratnji svoje kćerke, zatim Nada Dalipagić, odvjetnica uz pratnju svoga unuka, te na koncu Marija Lovrić, zastupnica u Skupštini ŽZH u pratnji svoje kćeri.

Tri balona koji označavaju mir, ljubav i nadu ispred Udruge “Hercegovka godine” bit će puštena iz dječijih ruku Mihale, Paule i Domagoja.

– Sretni smo što smo uspjeli organizirati i ovu manifestaciju kojoj je cilj širenje ljubavi i poticanje na dobro koje nam svima nedostaje. Govoriti o ljubavi i nadi bez nazočnosti djece bilo bi posve besmisleno te nas veseli što su ‘glavni akteri’ završnice festivala upravo djeca. Tu se svakako ubrajaju i najmlađi članovi Športskog plesnog kluba Zrinjski koji će s dvije plesne točke uveličati ovu manifestaciju – poručila je Daniela Škegro, predsjednica Udruge “Hercegovka godine”.

Na kraju je pozvala sve koji su u prigodi da se pridruže završnici festivala i time pošalju poruku mira i ljubavi.

ArtickeBottom