Udovica Tome Zdravkovića: Od filma o njemu nisam dobila baš ništa, prevarili su me i oštetili

0
102
ArticleTop

Film o životu legendarnog jugoslavenskog pjevača Tome Zdravkovića obarao je rekorde gledanosti, a prema podacima na IMDb-u bruto zarada iznosi više od 3.200.000 američkih dolara.

Tomina udovica, Gordana Zdravković, prije nekoliko dana dala je izjavu za Hype TV u kojoj tvrdi kako od emitiranja “Tome” nije ništa zaradila.

Gordana je navela kako je trebala potpisati ugovor, kojeg nije čitala, što se kasnije ispostavilo kao greška. Tvrdi kako ju je estradni menadžer Bane Obradović prevario.

– Ja sam njemu vjerovala isto k’o i sebi. Uopće nisam sumnjala u njega nijednog trenutka. Kad sam došla prošle godine i kad sam pričala s Bjelogrlićem, on je meni rekao: “Znaš šta, ti jesi oštećena, ali ja tu ne mogu da ti pomognem. Ja sam njega isplatio.” To su njegove riječi – ispričala je Tomina supruga za Hype TV.

Priznala je svoju grešku što nije pročitala ugovor te navodi kako je Obradoviću dala ovlasti, ali ne i prava.

– Mislila sam da je on jedan normalan, pošten, porodični čovjek. Mislila sam da se tako nešto ne može dogoditi – izjavila je.

Novinaru je odgovorila kako ne zna o kolikom iznosu je riječ.

– Nije mi htio reći koji je iznos u pitanju. Uzeo je postotak od svake projekcije filma. Nisu mi to htjeli reći. Pristala sam na taj film, ne radi sebe nego sam htjela da djecu na neki način osiguram, da im nešto ostane kad se taj film bude prikazivao – poručila je Gordana.

Obradović je za srbijanske medije kratko komentirao optužbe. 

– Čuo sam Gocine komentare, nalazim se u inostranstvu. Ne želim dati nikakvu izjavu, za sada – poručio je menadžer Obradović.

Gordana je dodala kako je dobila svega 100 dinara od autorskih prava na Tomine pjesme.

ArtickeBottom