U SCC-u otvoren Gelato Shop Luflee

0
181
ArticleTop

U Sarajevo City Centru danas je otvoren prvi Gelato Shop Luflee koji donosi do sada neviđene kombinacije okusa, s preko 30 različitih vrsta ispunjenih iznenađenjima istovremeno mijenjajući dosadašnji pristup ovom slatkišu.

Luflee donosi potpuno novi pristup vašoj omiljenoj slastici – sladoledu. Ovaj jedinstveni shop u Sarajevo City Centru, osim same poslastice koju vole sve generacije donosi osjećaj radosti i zadovoljstva.

Karakteriše ga kremastiji, puniji, manje hladan okus, a Luflee nudi najkvalitetniju pistaciju, najfinije čokolade kao i sladolede od čistog voća. U poslastici koju vole sve generacije moći ćete uživati – kako ljeti, tako i zimi.

Sladoledi Luflee su napravljeni bez vještačkih boja i s prirodnim sastojcima. Njihovi voćni okusi su napravljeni od pažljivo odabranog, pravog voća. S druge strane, u mliječnim sladoledima se koristi svježe mlijeko sa Luflee farmi kako bi stvorili što kvalitetniji i svježiji proizvod.
Luflee pistacija je Bronte pistacija koja raste ispod Etna vulkana i definitivno je najbolja pistacija na svijetu. Ipak, to je samo jedan od razloga zašto ga vrijedi probati.

Uhapšen mladić koji je krao odjeću u Sarajevo City Centeru
ArtickeBottom