Trebević Hills je novi projekat na našoj planini, krasi ga atrakcija sa fantastičnim pogledom na Sarajevo

0
191
ArticleTop

Agencija MM Real Estate ponosni je partner prestižnog sajma Real Expo 2023. koji će biti održan u Sarajevu od 18. do 20. jula u renomiranom hotelu Hills, a tom prilikom ova kompanija ekskluzivno će predstaviti i tri projekta, od kojih će jedan po prvi put biti prezentiran javnosti.

Sajam će raditi od 10 do 19 sati svaki dan, pružajući posjetiteljima priliku da istraže najnovije i najuzbudljivije projekte iz područja nekretnina. Kompanija MM Real Estate iskoristiti će tu priliku da se predstavi s novim projektima po ekskluzivnim i najpovoljnijim cijenama, a jedan od njih je po prvi put predstavljen javnosti.

Trebević Hills

Trebević Hills je jedinstveni luksuzni projekat smješten na Trebeviću. Ovaj unikatni objekat nudi panoramski pogled na prekrasno Sarajevo, okružen gustom borovom šumom na visini od gotovo 1.000 metara nadmorske visine, a krasi ga obilježje potpuno drugačije od onoga na koja smo do sada navikli.

Trebević Hills obuhvata impresivne sadržaje poput hotelskog lobbyja, restorana, konferencijskih sala, cafe loungea, bazena, spa centra, saune, beauty salona, fitness centra, room service koji radi 24/7, terase, trgovina, obdaništa sa produženim boravkom 24 sata i igrališta za djecu, garaža i parkirališta, te besplatnog shuttle busa do grada svakih 30 minuta za stanare.

Trebević Hills

Izbor stambenih jedinica uključuje studio apartmane, jednosobne, dvosobne, trosobne, dvoetažne i penthouse stanove, s kvadraturom koja se proteže od 35 do 210 metara kvadratnih.

Ova investicija ima potencijal za značajan rast do kraja izgradnje, čak do 30 posto, a ima i odlične mogućnosti za iznajmljivanje stanova gdje se može očekivati povrat od minimalno pet do 7 posto godišnje na investiciju.

Trebević Hills

Zasigurno najzanimljivi je Most prijateljstva, koji se gradi između projekta Trebević Hills i Observatorija, a koji pretenduje da će biti najposjećenija turistička lokacija sa pogledom na cijelo Sarajevo.

Trebević Hills

Trebević Hills

Do ovog mosta iz Sarajeva bit će moguće doći gradskom žičarom, bez automobila i provesti idealan dan u prirodi.

Infrastruktura ovog područja je izvrsna – voda dolazi iz izvora Jahorine, a optički internet je osiguran. Pristup je jednostavan, sredina je mirna i samo korak od asfaltirane ceste. Više fotografija pogledajte u galeriji.

Aria Marin

Drugi projekt koji će biti predstavljen je Aria Marin smješten u Istanbulu, samo 150 metara udaljen od mora i plaže za kupanje sa plavom zastavicom. Ovaj projekat nudi zadivljujući pogled na more i obiluje raznolikim sadržajima, uključujući vanjski i unutarnji bazen, saunu, teretanu, garažu i prostore za relaksaciju.

Projekat je u prosperitetnoj regiji sa najvećom marinom od 1.000 jahti i očekuje se povrat investicije u rasponu od 30 do 100 posto.

Bujucekmece marina, koja svojom arhitekturom simbolizira osam velikih svjetskih gradova. Ovo područje je također vrlo dobro povezano s Istanbulskim aerodromom, što ga čini izuzetno povoljnim za stanovanje. U neposrednoj blizini Aria Marin projekta nalaze se međunarodna škola, vrtić, univerzitet, bolnica, apoteka i shopping centri.

Mostar Residence

Treći projekat koji će biti predstavljen na sajmu, također se nalazi u Turskoj a riječ je o Mostar Residence, koji nosi ime po predivnom gradu Mostaru u Bosni i Hercegovini. U regiji Avsallar u Alanyi, ovaj projekt nudi izuzetno bogatstvo sadržaja za sve stanare, a bazeni će biti ukrašeni simbolom grada Mostara – Starim mostom.

Projekat je udaljen 1,5 km od mora i ima vlastiti prijevoz do plaže koji je dostupan tokom cijelog dana. Radovi se planiraju završiti do ljeta 2024. godine. Sadržaji uključuju unutrašnji i vanjski bazen, bazen s morskim pijeskom, dječji bazen i bar, aquapark, sportska igrališta, park i vrt te saunu, SPA centar, teretanu, dječju igraonicu, restoran, parkiralište i privatnu plažu.

Ovaj projekat ima visok potencijal povrata uloženog novca od 30 do 50 posto.

Ako želite saznati više o ovim jedinstvenim projektima, kao i mnogim drugim mogućnostima koje MM Real Estate nudi, pozivamo vas da posjetite izložbeni štand MM Real Estate agencije tokom trajanja sajma Real Expo 2023. u hotelu Hills u Sarajevu.

U nastavku popunite i pristupni obrazac kako bi MM Real Estate kompanija stekla bolji najbolji uvid u koji projekat ste zainteresovani, te što adekvatnije odgovorili vašim zahtjevima.

ArtickeBottom