Tamara Dragičević uz fotografije šetnje Sarajevom: Grad ima srce i dušu

0
227
ArticleTop

Srbijanska glumica Tamara Dragičević na Instagramu je podijelila niz fotografija svoje šetnje Sarajevom te poručila kako glavni grad Bosne i Hercegovine “ima srce i dušu”.

Premda da Dragičević ove godine nije šetala crvenim tepihom ispred Narodnog pozorišta u okviru Sarajevo Film Festivala, na Instagramu je podijelila nekoliko fotografija šetnje gradom.Zanimljivo je da je pozirala ispred crvenog tepiha, a za fotografije je bio zadužen Sever Zolak.”Sarajevo ima srce i dušu! Vidjet ćemo se i dogodine. Sever Zolak i ja, šetnja kroz grad”, navela je u opisu objave.

Dragičević je pozirala i na stepenicama Narodnog pozorišta i uz obalu Miljacke, a na sebi je za tu priliku nosila rozi kombinezon brenda TregerTim.Glumica je u Sarajevo stigla sa svojim suprugom, glumcem Petrom Benčinom, a viđeni su prije premijere “Čuvara formule” kako pružaju podršku Draganu Bjelogrliću, zajedno s njegovim sinom Aleksejem.Dragičević je publici najpoznatija po ulozi Silvane Armenulić u filmu “Toma” koji je svoju svjetsku premijeru imao upravo na Sarajevo Film Festivalu 2021. godine.

ArtickeBottom