Severina se voli razmaziti: Evo koliko košta noćenje u luksuznoj vili gdje provodi odmor

0
63
ArticleTop

Hrvatska pjevačica Severina nakon što je odradila nastup za doček Nove godine u Crnoj Gori, uzela je godišnji odmor i s društvom i najužim prijateljima otputovala je u Tajland.

Seve s društvom uživa u jednoj od najluksuznijih tajlandskih vila na jednoj od najljepših plaža na otoku Ko Yao Noiju. Na Bookingu, stranici za iznajmljivanje smještaja, piše kako trenutačno jedno noćenje u vili u kojoj trenutno boravi Severina iznosi više od hiljadu eura.

Jedna od vila u ovom području ima otprilike stotinjak kvadrata, a sastoji se od spavaće sobe, velikog dnevnog boravka, i kupaonice. U okviru takvog kompleksa nalazi se i ogroman privatni bazen s predivnim pogledom, gdje se Severina već fotkala.

Pozirala je i na “Otoku Jamesa Bonda”, mjestu na kojem se snimao film “The Man with the Golden Gun”. Naime, u zaljevu Phang Nga na Tajlandu smjestili su se otok Khao Phing Kan i dvadeset metara visoki otočić Ko Ta Pu. Zajedno se nazivaju “Otokom Jamesa Bonda”, a naziv su dobili 1974. godine nakon snimanja filma.Otoci su od 1981. godine dio Nacionalnog parka Ao Phang Nga. Popularnost Jamesa Bonda na otoke je dovela brojne turiste. Zbog toga je, kako bi se očuvala priroda, od 1998. godine zabranjen pristup otočiću Ko Ta Pu. Prije spomenutog filma, za otok je znalo samo nekoliko ljudi.

ArtickeBottom