Pogledajte prvi trailer za spin-off jedne od najpopularnijih Netflixovih serija svih vremena

0
233
ArticleTop

“La Casa de Papel” jedna je od najpopularnijih Netflixovih serija ikad, a sada je objavljen trailer i datum izlaska spin-offa ovog španskog ostvarenja.

Pod nazivom “Berlin”, nova mini-serija stiže na Netflix 29. decembra, a bazirana je na istoimenom liku iz serije “La Casa de Papel”.

Ponovno ga igra Pedro Alonso, ponavljajući tu ulogu za premisu koja će izgledati prilično poznato i fanovima originalne serije.

U novoj seriji Berlin planira pljačku i regrutuje grupu kriminalaca da mu pomognu. Međutim, ono što je najupečatljivije u vezi s novim trilerom je kako daje uvid u ton serije, koja izgleda da će iskoristiti harizmu svog glavnog lika.

Berlin je dugo bio omiljeni lik obožavateljima, a u novim epizodama moći će saznati nešto više o njegovom životu i povijesti.

Netflix se također nada da bi serija mogla pratiti uspjeh “La Case de Papel”, jer nekoliko sezona još uvijek stoji visoko na listi 15 najgledanijih serija svih vremena.

Čini se da su svi sastojci tu, s kreatorom Álexom Pinom koji predvodi seriju i nekim intrigantnim novim saznanjima.

“To je putovanje kroz zlatno doba lika, kada je ludo zaljubljen pljačkao po Evropi”, rekao je Pina ranije potvrdivši da je puna kriminala, napetosti, romantike i humora.

Bigger And Bolder, Netflix's 'Casa De Papel' (Money Heist) Returns With An  Incredible Plot
ArtickeBottom