Počinje prodaja festivalskih ulaznica za EXIT 2022

0
432
ArticleTop

Prodaja četvorodnevnih festivalskih ulaznica za EXIT 2022 počinje danas. Među prvim nastupima potvrđeni su Nick Cave&The Bad Seeds i Boris Brejcha, saopćili su organizatori.

Ulaznice za 21. izdanje EXIT-a, koji će biti održan od 7. do 10. jula 2022. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi, biće u redovnoj prodaji na site-u exitfest.org, kao i na prodajnim mjestima i online stranicama Gigs Tix-a.

Festivalski kompleti mogu se kupiti po cijeni od 6.490 dinara i uz popust od 60 odsto, dok su jednodnevne ulaznice dostupne sa preko 40 odsto popusta.

Cijena regularnih jednodnevnih ulaznica je 2.990 dinara, fan pit ulaznice su dostupne po cijeni od 3.990 dinara, a VIP po cijeni od 12.000 dinara. Ove ulaznice se mogu kupiti isključivo online na stranicama Gigs Tixa, a zalihe po ovim cijenama su ograničene.

Ovogodišnji EXIT, kojeg je posjetilo više od 180.000 ljudi, bio je prvi veliki internacionalni muzički festival koji se održao od početka pandemije. Neki od najvećih svjetskih medija, od britanskih BBC-a, Guardiana i IQ Mag-a, preko američkih Billboarda, Variety-a i Pollstar-a, izvještavali su o festivalu koji je ponovo ujedinio posjetioce i izvođače, i označio početak oporavka festivalske i muzičke industrije.

ArtickeBottom