Neda Ukraden slikala se u bikiniju, pratitelji joj poručili: Prestara si za ovo

0
182
ArticleTop

Pjevačica Neda Ukraden na svom Instagramu se ponovo javila jednom ljetnom fotografijom i pozirala u bijelom dvodijelnom bikiniju ogrnuta bijelom laganom košuljom.

Na glavi je nosila veliki šešir i sunčane naočale te nasmiješeno pozirala.

Malo ko može vjerovati da pjevačica ovako izgleda u svojoj 74. godini, a upravo su njene godine pokrenule i raspravu u komentarima na objavi.

Dok neki misle da je Neda prekrasna žena i da se treba hvaliti figurom koju ima s toliko godina, drugima je ovo bilo neukusno te su pjevačici savjetovali da se više ne fotografira u bikinijima.

“Nijedna dama se neće slikati u osamdesetim u bikiniju”, “Zgodna jeste, ali zašto se baš mora pokazivati cijelom svijetu…”, ”Nedo, imaš previše godina za ovakve fotografije”, glasili su neki od komentara na Instagramu.

Neda Ukraden se uvukla u bikini, pogledajte samo kakva je bomba na kraju  sedme decenije života: Svaka tebi čast! | Ekskluziva.ba

Dok su je jedni ružili, drugi su pjevačicu obasipali komplimentima:

”Slika nije ni prenapadna, ni neukusna… Samo ti Nedo pokaži svoje atribute, neka vide kako treba žena izgledati u tim godinama… Dosta nam je gledanja silikona, starleta sa fotošopovima, a sve bez pokrića. Neda je prava dama, sve s mjerom i ukusom”, ”Bravo Nedo, divno izgledaš”…, neki su od pozitivnih komentara.

FOTKA NEDE UKRADEN U BIKINIJU IZAZVALA KOMENTARE: Ona je svima odgovorila!  - Express
ArtickeBottom