Nakon što mu je otkazan koncert u Sarajevu oglasio se Tony Cetinski: Nek’ sam i ja to doživio

0
49
ArticleTop

Nek sam i ja to doživio, eto da i mene neko zabrani ili ti ga otkaže koncert, napisao je hrvatski pjevač nakon što je njegov koncert u Sarajevu gdje je trebao nastupiti na obilježavanju 40 godina od održavanja Olimpijskih igara otkazan. 

Cetinski je dodao da još nije službeno dobio informaciju.

– Nemam problem sa otkazivanjem koncerta no još nismo dobili ništa službeno. U ugovoru jasno piše što i kako u slučaju otkazivanja ide. Sva moja snaga i energija sada su usmjerene na koncert kojeg dugujem publici već dugo, a to je Arena Zagreb. Koncert će se održati na moj rođendan 31.05.2024. i na njemu smiju prisustvovati svi narodi i entiteti sa ovih prostora jer naša je deviza samo ljubav – napisao je Cetinski.

Najavio je i da će uskoro objaviti duet sa mladim bh. pjevačem.

– Za koji dan, tačnije 29.01. izlazi i dugoočekivani duet sa mladim i izvrsnim pjevačem Adijem Šoše. Tako da eto sve se poklopilo da pjesmom jasno poručimo što mislimo o politici i predrasudama koje vladaju među narodima i usijanim glavama na ovim našim, vašim ili njihovim balkanskim prostorima. Sa naglaskom na dio stihova: “Nije važno gdje se moliš, po kojoj Svetoj knjizi, samo je važno da li si čovjek ili nisi” – napisao je Cetinski.

ArtickeBottom