Mostarski sastav KUD Kuvajt predstavlja svoj treći singl “Visoki”

0
79

Pjesma dostupna na svim digitalnim platformama širom svijeta pod markicom „Tempo Digital“

KUD Kuvajt je nastao tokom prvog lockdowna kako kažu ”iz šale”. Mostarski sastav svoju prvu pjesmu “Moj najdraži sport” predstavio je za vrijeme pandemije, i opisali su je kao “pandemijsku rock stvar”. 2021. Godine objavili su i spot za pjesmu “Drugi” snimljenu u MASS Studios kod Gabrijela Prusine koji je ujedno uradio mix i mastering pjesme.

Treća pjesma “Visoki” je napisana davnih 80-ih od strane njihovog prijatelja Belog Boškovića iz Nikšića (CG). Na pjesmi sudjeluju: Josip Perić na bubnju, Mirko Bukovac na bass gitari, Gabrijel Prusina na klavijaturama i Matej Vrebac gitara/vokal.

“Pjesmu smo snimili u našem stilu. Kompletna pjesma i spot rađeni su u MASS Studios Mostar kod Gabrijela Prusine, dok će se za sve audio platforme pobrinuti naša izdavačka kuća iz Sarajeva, Tempo Digital. Iako je tekst iz 80-ih, pjesmu slušatelj može individualno tumačiti, iako, recimo da je napisana i u današnje vrijeme složili bi se da tekst može ostati nepromijenjen, a do kada će biti aktualan ne zavisi od nas kao izvođača niti slušatelja. U vrućim ljetnim danima ćemo izbaciti još jedan singl i ujedno najaviti naš album koji planiramo objaviti do idućeg ljeta – Stay tuned.”, otkrio nam je Matej Vrebac.