Lijepa Hana Huljić osvanula na pozornici u Splitu

0
197
ArticleTop

Hana Huljić nastupila je na Melodijama Jadrana koje su otvorene koncertom Misa Mediterana Tončija Huljića.

Hana Huljić zablistala je na pozornici prve večeri Melodija Jadrana u Splitu koje su otvorene sakralnim pop koncertom Misa Mediterana, njezina oca Tončija Huljića.

32-godišnja Hana zablistala je pred brojnom publikom u dugoj bijeloj haljini s izrezima na ramenima, u kojoj je plijenila sve pogleda i bila glavna zvijezda svog povratka pred domaću publiku. Njezina supruga Petra Graše nije bilo na vidiku, ali došli su je podržati njegovi roditelji Zoran i Snježana Grašo.  

Pjevačica se i prije nekoliko dana pridružila svom ocu Tončiju na njegovu koncertu u Beču, gdje je zapjevao i Petar. Tonči tada nije propustio priliku da se našali na njihov račun.

“Mislim da ti je žena ostavila tamo mikrofon, sve ti je spremila…” rekao je Tonči Petru, koji se nasmijao i slegnuo ramenima. “Ja sam tu da skupljam stvari koje žena ostavi. Maestro, ujedno i moj punac, nije lako”, odgovorio mu je on sa smiješkom, prenose domaći mediji.

Petar Graso i Hana Huljic

Tonči, Hana i Petar zajedno su otpjevali pjesmu “Providenca”, a snimke su osvanule na društvenim mrežama.

“Oni su tu dio stalne postave. Grašo u funkciji supruga (smijeh), ide i malena Alba. Ona je već stvarno svjetski putnik, u pravom smislu riječi”, otkrio je Tonči uoči bečkog koncerta, spomenuvši i svoju unučicu Albu. 

ArtickeBottom