Jennifer Aniston otkrila čemu duguje svoj mladolik izgled: Ove navike joj pomažu

0
104
ArticleTop

Jennifer Aniston danas izgleda jednako dobro kao i kada se prvi put pojavila u “Prijateljima” prije skoro 30 godina, a otkrila koje navike joj pomažu u tome.

Nakon što je 10 godina radila na jednoj od najomiljenijih komedija, kao i u mnoštvu holivudskih filmova od tada, Aniston očigledno ima dovoljno novca da priušti najbolje od najboljih kada su u pitanju zdravlje i ljepota.

Međutim, nije sve u tome šta možete platiti, a kako je dostigla 50-te, zvijezda je podijelila neke od dobrih navika koje je stekla kako bi joj pomogla da ostane zdrava.

Glumica je ranije govorila o tome kako se osjeća “zaista lijepo” nakon vježbanja, napomenuvši da se “brinula o svom tijelu, endorfini se kreću, krv pumpa”.

“Ja se brinem o jedinom tijelu koje imam”, poručila je.

U intervjuu za Vogue, Aniston je takođe govorila o tome da vodi računa o vrsti informacija koje prima, kako bi joj pomogla da se fokusira na ono što je važno.

Otkrila je i da se suzdržava da ujutro prvo ne pogleda u telefon, rekavši: “Ne gledam u telefon barem prvi sat nakon buđenja. Mentalna razlika koju ovo čini utječe na cijeli dan. Imam svoje punjače u ladici udaljenoj od kreveta i imam mali iPod ili iPhone koje striktno koristim kao alarme”.

Aniston se također trudi da pravi pauze od društvenih mreža, opisujući platforme kao “toksične”.

Kada se radi o kozmetičkim proizvodima, Aniston je jasno stavila do znanja da ne sarađuje ni sa jednim brendom osim ako istinski ne vjeruje u ono što oni nude.

Ono što mi je mama govorila je: “Ovdje se radi o dugovječnosti. Privilegija je stariti, ali ne moramo da se razbolijevamo”, rekla je.

“To je samo nekako bila tema u mom životu: da uživam u godinama i ne gledam na starenje kao na negativnost, već kao na privilegiju koja jeste. Svi starimo”, dodala je.

ArtickeBottom