Jelena Rozga najavila spektakularan nastup na MAC-u

0
222
ArticleTop

Beogradska Štark Arena za tačno sedmicu dana biće epicentar muzičkog dešavanja i to u okviru Music Awards Ceremony (MAC) powered by MaxBet, regionalnoj ceremoniji dodjele muzičkih priznanja koju organizuje Skymusic. Najveće muzičke zvijezde regiona nastupiće 25. i 26. januara, a pripreme za najspektakularniji događaj uveliko traju! Interesovanje publike je ogromno, zbog veoma ograničenih količina ulaznica za nivo 200, od juče je u prodaju pušten i nivo 400. Ulaznice su dostupne putem efinity.rs, aplikacije e_Finity, u TC Rajićeva i na blagajni Štark Arene.

MAC, za čiju je organizaciju zadužen Skymusic, poput prethodna dva izdanja, i ovaj put okupiće najveća muzička imena iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Slovenije, a jedna od najpopularnijih pjevačica na Balkanu, Jelena Rozga, pored toga što će u okviru svoje regionalne turneje nastupiti 07. aprila u Beogradu u organizaciji Skymusic-a, zapažen nastup imaće i prvog dana ceremonije, 25. januara u Štark Areni. Tim povodom, Jelena je pozvala svoje fanove da budu dio najglamuroznijeg muzičkog događaja na ovim prostorima.

„Jako se radujem što ću i ove godine učestvovati na MAC-u, ceremoniji koja zaista po svim kriterijumuma može da parira najvećim svjetskim muzičkim događajima. Imala sam čast da učestvujem u prva dva MAC izdanja, kada sam predstavila svoje pjesme Moje proljeće i Sveto pismo. Radujem se što ću i ove godine imati prilike da 25. januara podijelim pozornicu sa svojim dragim kolegama. Mojoj publici i svima onima koji dođu obećavam spektakularan nastup, i pozivam ih da mi se tog dana pridruže u Štark Areni. Znam da će se i druge kolege jako potruditi i da ćemo napraviti šou za pamćenje“ – istakla je ona.

Jelena je nominovana u kategorijama VIRAL i KOLABORACIJA za numere „Ti i ja“ koju je snimila sa Sašom Matićem i numeru „Zar je ljubav spala na to“ koju je otpjevala sa Matijom Cvekom, a za koje publika može da glasa putem putem zvaničnog sajta MAC-a i putem zvaničnog YouTube kanala manifestacije.

Svoje učešće na najvećoj regionalnoj manifestaciji dodjele muzičkih priznanja potvrdili su i Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Jelena Rozga, Emina Jahović, Aco Pejović, Saša Matić, Halid Bešlić, Lexington band, Petar Grašo, Sara Jo, Tonči Huljić, Karolina Gočeva, Joker out bend, Voyage, Nucci, Teodora, Crni Cerak, Lacku, Nikolija, Devito, Coby, Milica Pavlović, Zera, Sergej Pajić, Sajfer, Mahrina, Amna, Mimi Mercedez, Albino, Veraja,  i sastav 2Bona.

ArtickeBottom